当前位置:魔方格英语日常生活类..>Fish contains lost of omega-3 fatty acids.These fatty acids ..
题文

Fish contains lost of omega-3 fatty acids.These fatty acids have been shown to help prevent heart disease,lower blood pressure and reduce the risk of strokes.Researchers suggest that these benefits of eating fish far outweigh the risks of getting sick from contaminated fish.
Ongoing studies find that omega-3 fatty acids work magic on the brain too.Pregnant? Go out and eat fish! One study tracked a group of expectant women who ate more than 340 grams of fish per week.It turns out they gave birth to children who,years later,scored really high on IQ tests.
How can you add fish to your diet? One way to begin is by replacing meat with fish in one meal a week.Instead of frying,which retains more fat,try boiling your fish in an oven or grilling it outdoors.And don’t be afraid to spice up your fish.Garlic,herbs other spices can add wonderful flavors to fish.
For lighter meals,keep a few cans of tuna or other fish on hand at all times.They’re great for making tasty sandwiches or fish burgers.If you get hungry in the middle of the morning or afternoon,try tuna on crackers.It’s hard to find a better snack.And parents,be sure to introduce fish to your children.It’s important for them to get used to eating it at a young age·
67.What does the writer discuss in this passage?
A.Chemicals in popular drinks                        B.The best way to lose weight
C.Famous fast food restaurants                        D.Reasons for having seafood
68.What does the writer point out about the women in the study group?
A.They cooked for their husbands.            B.They were going to have babies.
C.They grew their own vegetables.               D.They lived with elderly parents.
69.What does the author imply about omega-3 fatty acids?
A.They can make kids smarter.                           B.They are found in most foods.
C.They last for just a few days.                           D.They create significant risks.
70.Why is grilling better than frying?
A.It’s fancier.         B.It’s quicker.         C.It’s cheaper.         D.It’s healthier.
71.According to the author,when is a good time to have tuna on crackers?
A.At lunchtime.                                                B.During a party.
C.Between meals.                                       D.After midnight.
题型:阅读理解难度:偏易来源:不详
答案

小题1:D
小题2:B
小题3:A
小题4:D
小题5:C
         
据魔方格专家权威分析,试题“Fish contains lost of omega-3 fatty acids.These fatty acids ..”主要考查你对  日常生活类阅读  等考点的理解。关于这些考点的“档案”如下:
现在没空?点击收藏,以后再看。
因为篇幅有限,只列出部分考点,详细请访问魔方格学习社区
日常生活类阅读
考点名称:日常生活类阅读
  • 日常生活类阅读的概念:

    日常生活这一话题主要涉及人们衣食住行等方面的活动。这一话题的选材主要针对人们日常的工作,生活以及学习情况。做这一类题时,最主要的是要把握好人物的活动内容,时间和地点。

  • 日常生活类阅读题答题技巧:

    【题型说明】
    该类文章内容涉及到人们的言谈举止、生活习惯、饮食起居、服饰仪表、恋爱婚姻、消遣娱乐、节日起源、家庭生活等。文章篇幅短小,追根溯源,探索各项风俗的历史渊源,内容有趣。命题也以送分题为主,如事实细节题、语义转换题、词义猜测题和简单推理判断题等。虽然这类文章读起来感觉轻松,试题做起来比较顺手,但绝不能掉以轻心。因为稍不留神,就会丢分。   
    【备考提醒】
    为了保证较高准确率,建议同学们做好以下几点:   
    1、保持正常的考试心态。笔者在教学中发现,越是容易的试题,同学们越是容易失分。为什么呢?因为在这种情况下,同学们极易产生麻痹思想,认为题目好做,就不引起高度重视,于是思维不发散、不周密。而命题人就是利用同学们的这一弱点,设计陷阱题。所以,无论试题难易与否,我们都要保持正常的考试心态。试题容易,不欣喜;试题难,不悲观。   
    2、根据前面讲到的方法,认认真真、细细心心做好事实细节题。   
    3、做好语义转换题。这类题是根据英语中一词多义和某些词语在文中能表达一定的修辞意义的原则而设计的。要求同学们解释某生词的含义,确定多义词或短语在文中的意思,确认文中的某个代词所指代的对象,或者对英语中特有的表达、格言、谚语进行解释。这种题要求同学们一定要根据上下文猜测词义或理解句子,切不可望文生义。   
    4、做好简单推理判断题。简单推理判断题要以表面文字为前提,以具体事实为依据进行推理,做出判断。这种推理方式比较直接,只要弄清事实,即可结合常识推断出合理的结论。

以上内容为魔方格学习社区(www.aidale8.com)原创内容,未经允许不得转载!
欧美图片欧美日韩图片